Grolls

Alennusta Grollsilta 10-28 % tuoteryhmästä riippuen

Avaa yritystili Grollsille ja saat alennusta työvaatteista ja henkilökohtaisten suojainten valikoimasta Grolls-myymälöissä ja verkkokaupassa. Alennus ei koske tarjoustuotteita eikä jäsenalennusta voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin.

Kirjautuneena näet enemmän 

Kirjaudu sisään nähdäksesi alennukset ja käyttääksesi etuja. 

Käytä samaa tiliä TOOLSilla ja Grollsilla

Kun avaat tilin Grollsille, voit käyttää samaa tiliä myös TOOLSilla. TOOLSilla on laaja valikoima työkaluja, lisävarusteita ja teollisuuden komponentteja, kuten laakereita ja voimansiirtokomponentteja.
mtkhankinnat.fi/tools

Tili jo ennestään Grollsilla tai TOOLSilla?

Jos sinulla on ennestään yritystili Grollsilla tai TOOLSilla, pyydä tilisi liittämistä MTK Hankintojen sopimukseen sähköpostitse: info@tools.fi.

Näin saat jäsenedun Grollsin ja TOOLSin myymälässä

Kun sinulla on yritystili, voit maksaa laskulla tai kassalla. Voit myös tehdä ostoksia ilman yritystiliä näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia (paperikortti tai mobiili) ja kertomalla että haluat tehdä ostoksia MTK Hankintojen sopimuksella. 
Löydä lähin Grolls-myymäläsi

Näin saat jäsenedun verkkokaupassa

Kirjautumalla verkkokauppaan näet omat jäsenhintasi. Verkkokaupassa asioidessasi sinulla pitää olla erilliset kirjautumistunnukset Grollsille ja TOOLSille. Saat ne lähettämällä sähköpostia: info@tools.fi. Muista kertoa, että olet MTK-, Mhy- tai SLC-jäsen ja lisätä jäsennumerosi.