Voittamaton Toyota Hilux - vielä kesäksi ajoon! Katso myös varuste-etu

Toyota Hiluxin hyvän toimitustilanteen ansiosta autoja on nyt saatavilla useita eri malleja jo kesäksi ajoon. Esimerkiksi automaattivaihteisia Toyota Hilux Active 2.8 Double Cap -malleja on hyvin saatavilla. Kyseisestä mallista on mahdollista tilata myös viisipaikkainen autoverovapaa kuorma-automuunnos. Lisäksi saatavilla on useita Toyota Hilux Extra Cap -malleja eri väreillä ja varustelutasoilla.

Kysy lisää Toyota Hilux -malleista Toyota jälleenmyyjältäsi. Muista aina tilata ja ensirekisteröidä autosi y-tunnukselle. Näin saat Toyotan MTK hankintaedun ja autosi jälleenmyyntiarvo on paras mahdollinen. 

Näytä MTK-, Mhy- tai SLC-jäsenkorttisi Toyota-jälleenmyyjälle ja pyydä tarjousta yritysautosta MTK Hankintojen sopimushinnalla, kerro auton tulevan y-tunnuksellenne ja että olet yrittäjäjäsen (yksityinen elinkeinonharjoittaja, jolla on y-tunnus). Tilaa ja ensirekisteröi uusi Toyotasi y-tunnukselle.

Hyödynnä Hiluxin varuste-etu

Nyt rajattuun erään HILUX-malleja talvirenkaat kevytmetallivantein ja lavan suojapohja hintaan 690 €. Etusi on yli 2 800 €. Tämän lisäksi hankintaetu (edellyttää auton ensirekisteröintiä y-tunnukselle).

Toyota jäsenetuun